muziek & animatie

Awakemekemo.jpg

Goed begonnen is half gewonnen. Dit achtkoppig Zuid-Amerikaans orkest is dan ook de ideale opener voor Shanti Town 2019! Met een scheutje cumbia uit Latijns-Amerika, vrolijk gemixt met Afro-Colombiaanse ritmes, steekt Awa Ke Me Kemo het vuur aan de lont op Shanti Town. 

awa ke me kemo
16u45 - 18u00

muziek

Heartwash.png

Heartwash brengt authentieke Roots-reggae, overgoten met een pittige Afrikaanse saus. Hun songs - in het Engels en Madingo - brengen een krachtige boodschap. Ze deden de Zomer van Antwerpen al dansen op hun exotische ritmes en gaan op Shanti Town niet voor minder. 

heartwash
18u45 - 20u15

muziek

1518354981697745d60537a9d55621dce483f086

Met veel trots presenteren we de hoofdact van Shanti Town 2019. Deze opzwepende afro beat live band, met invloeden uit de hip hop en reggae, zal ongetwijfeld voor een spetterende feest zorgen.  Ze speelden de weide van Zwarte Cross reeds plat en beloven in Puurs hetzelfde te doen! 

MR. weazleY - NL
21u00 - 22u30

muziek

Radio Barba.jpg

Dit zevenkoppig gezelschap haalt zijn muzikale mosterd uit de Balkan, het Midden-Oosten en Zuid-Spanje. Met hun opzwepend ritme en een paar knallende blazers zetten ze eerder de Gentse feesten al op stelten. Ook op Shanti Town hebben ze maar één doel: iedereen meesleuren in een zwoel, zweterig en springend dansfeest. Nazdrovje! 

muziek

Cromanty.jpg

Afsluiten doen we met het voor Shanti Town niet onbekende DJ-trio. Met Cromanty Sound stamp je het laatste restje energie uit je benen voor je moe maar voldaan huiswaarts keert. Afkoeling krijg je niet, daar zorgen de hittegolf en Cromanty wel voor! 

cromanty sound
01u00 - 03u00

muziek

Affiche_Variete_Flambe.jpg

Variété Flambé is een speels en charmant vuur circus duo, die op een zeer theatrale wijze het publiek en elkaar trachten te imponeren. Hun hilarisch maar ook ontroerende 'karakter-spel' wordt gebracht in een sfeer van Swing, Tango en Burlesk, met verrassende en spectaculaire vuureffecten!

varieté flambé

animatie

Raks in Aksi.jpg

Wanneer bands op het podium plaats maken voor de volgende, zorgt Raks in Aksi Fanfare ervoor dat het festival nooit stilstaat. De fanfare brengt een muzikaal borduurwerkje van wereldse feestmuziek. Party anyone? 

raks in aksi

animatie